Närbild: Hoya densifolia

Jag har längtat så efter att denna blomma skulle slå ut och nu är den utslagen och är så vacker! MEN….den luktar apa! Eller ja, värre än så faktiskt! Om man går nära och luktar så stinker som döda djur som legat länge! Vansinnigt äckligt! Fast turligt nog känns det inte på avstånd så den går absolut att njuta helt och fullt av trots allt! Visst är de söta blommorna? Underbara!!

För er som inte vet om det så är gult min absoluta favoritfärg! De flesta hoyor jag har är gulblommande (hoppas jag!) och gult gör mig så lycklig! Glad! Jag älskar gult!!

narbild_densifolila

199. Närbild
(bild 113 av 365)

Fotoutmaning – Gult

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Vilt og vakkert - Heisann, en fantastisk blomst… kan utstå lukta når den kommer fra en så spesiell blomst!november 4, 2018 – 10:59 e m

"LillaSyster" - Så coola!november 5, 2018 – 9:05 f m

byblixtra - Så vacker blomma, har inte sett en sådan tidigare.november 5, 2018 – 10:12 f m

Violen på Brandholmen - Så vackert!Jag är också förtjust i gult, en färg som lyser upp så fint!november 5, 2018 – 10:41 f m

Anne-Mari - Wow, så vakkert !!november 5, 2018 – 3:18 e m

BP - Visst är det en porslinsblomma. Är urusel på blomor, men naär ja upp en liknande bild på bloggen – ja, den var ju inte lika fin som din, men ändå – så kommenterade alla att den stank. Å det gör du också. Min luktade ingenting faktiskt, men tyvärr dog den ändå;-)november 7, 2018 – 1:20 f m

Helen - Vilken otroligt läcker blomma! Jag har aldrig sett något liknande! Så synd att den luktar skit men jag förstår att du gillar den trots det. Gult är verkligen en glad färg som lyser upp tillvaron.november 7, 2018 – 8:24 f m

Claes - Så fint fångat. Den är väldigt speciell.november 7, 2018 – 11:43 f m

Beppan - Vackert! Förstår varför den heter porslinsblomma….
Och så gul – din favvofärg – som lyser upp i en grå årstid. Så njutbart!november 7, 2018 – 12:31 e m

Ditte - Verkligen en spännande och vacker blomma. Jag kan inte påminna mig att jag sett en liknande tidigare. Undrar så varför den luktar så illa. Får försöka ta reda på det.
Gult tycker jag också är fint.
Fin tolkning av veckans tema.november 7, 2018 – 8:56 e m

Klimakteriehäxan - Men jag mindes att hoyan (som vi kallade porslinsblomma hemma hos oss) luktar sött? det gör den alltså inte? Fin ändå.november 7, 2018 – 11:25 e m

Margareta - Visst är de vackra och den enorma porslinsblomma vi har här hemma går i vitt men är vacker att se – har inte luktat på den men anar att det luktar och inte doftar.november 8, 2018 – 9:17 f m

Paula - Vilken tur att vi inte har luktdatorer? Blomman är mycket vacker och gul är även min favoritfärg, förutom röd och orange. Just nu blir jag varje dag glad åt mina knallgula vardagsrumsgardiner för ute är det bara grått och vått…november 8, 2018 – 3:52 e m

KajsaLisa - Jättesnyggt, vilka detaljer-november 10, 2018 – 10:24 e m

Musikanta - Spännande blomma som jag aldrig tidigare sett. Den hemska doften måste väl locka till sig en viss sorts insekter i alla fall.
Ingridnovember 11, 2018 – 6:35 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*