Snart smäller det!

Dags för ännu ett års utmaning med 365 bilder. Jag misslyckades fatalt förra året, men jag hade väldigt goda ambitioner när det startade! Sedan kom den galet varma sommaren och det gick inte använda kameran alls. Orken och lusten försvann och det enda som gick att göra var att bada och överleva! MEN….i år har det med i beräkningen så en varm sommar kommer inte stoppa mig detta år! Detta år SKA jag klara det! Så här kommer första bilden tagen cirka 00.01 på nyårsnatten då vi alla stod spända och väntade på att fyrverkerierna skulle starta! Och attans vad det smällde sedan när de började!

snartsmallerdet

269. Snart smäller det!
(bild 1 av 365)

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Marie Pfrunder - Fin bild med det speciella ljuset och skuggorna. Ganska dramatiskt foto lite ödesmättat.januari 1, 2019 – 9:45 e m

enlundabosbetraktelser - Kul att du kör på för tredje gången. Ibland blir det inte som man tänkt sig och då är det bra att man tar ett steg tillbaka.

Snygg start på året. Harmonisk och förväntan syns tydligtjanuari 1, 2019 – 9:55 e m

Helena - Vilket fint skimmer av guld du fångat i fotot! Precis som det ska vara en nyårsaftonskväll. :-)januari 1, 2019 – 11:30 e m

Claes - Håller med Marie. Fin, lite dramatisk bild. Gillar spelet mellan ljus och skuggor.januari 2, 2019 – 7:49 f m

jeanette - Ja jag hade också höga ambitioner förra året precis som jag har i år.
Problemet för mig va att jag fick problem med mina händer och klarade inte av att hålla i kameran (ledgångsreumatism) Så i år blir det tyvärr mycket fotande mobilen inte alls lika kul men fota vill jag ju.
Lycka till med året.januari 2, 2019 – 6:13 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*