Torn

rosa

303. Torn
(bild 9 av 365)

logga_2019

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Maria W - Vacker kyrka och härliga färger på himmeln.januari 5, 2019 – 12:50 e m

Claes - Snyggt komponerat och en fantastisk himmel.Den vita kyrkan kommer fram så fint.januari 5, 2019 – 3:40 e m

Helena - Vilket fint perspektiv på det här fotot! Och stämningsfullt med det svarta kyrktornet mot den rosa himlen.januari 5, 2019 – 5:00 e m

enlundabosbetraktelser - Wow! så vackert ljus, gillar skarpt att det är mer fokus på omgivningen än själva tornet.januari 5, 2019 – 5:05 e m

Marie Pfrunder - Så vackert! Snygg balans ibilden. Jag placerar oftast motivet i mitten men dina bilder inspirerar till att testa nytt.januari 5, 2019 – 6:21 e m

Bara för att jag kan - Vilken vacker himmel! Fin bild!januari 5, 2019 – 8:57 e m

Eva - Härlig lila färg på himlen. Du har högt tempo nu ser jag härligt att ha lite till godo framöver.januari 6, 2019 – 2:38 e m

Annette - Vilka fina kontraster i bilden, och trots att den lila himlen ger ett dramatiskt intryck utstrålar ändå fotot ett lugn. Fint!januari 6, 2019 – 3:30 e m

Maria - Helt underbara bilder de här första du lagt upp till detta årets utmaning. Håller tummarna för att du klarar det i år :) Jag har knapp fotat någonting den senaste tiden, men så mår jag heller inte så bra. Men ska försöka komma mig ut lite mer nu när det blivit nytt år och allting, och kanske jag startar upp en ny blogg när jag får ordning på all den röran som jag befinner mig i just nu.
Lycka till med fotandet och God fortsättning på nya året!!

Kram Mariajanuari 6, 2019 – 6:34 e m

Kim - Vilken underbar bild. Väldigt vacker och rogivande, älskar den rosa himlen.
Känner igen kyrkan otroligt mycket, vilken är det? januari 6, 2019 – 7:07 e m

Linslusmalin - Behaglig bild att se på där linjer och placeringen av kyrka och trädtopparna för att skapa harmonin.januari 6, 2019 – 9:58 e m

Anneli - A'la Foto - Hej Maria! Vad roligt att du tittar in här i bland i alla fall! Jag saknar din blogg och hoppas du skapar en ny när inspirationen och orken återkommer! Jag hoppas det löser sig och att du mår bra snart! Ja, detta år SKA jag lyckas! Det har jag bestämt mig för! Tack för stödet! Kram!januari 6, 2019 – 10:56 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*