I fronten

…på denna gren sitter de söta små knopparna! Jag är så lycklig för de blir större och större för varje dag och som jag längtat efter att denna ska blomma! Eller ja, egentligen den andra som är nästan likadan. Min stora lobbii som har haft knoppar varje år i tre år men aldrig blommat och denna som är min lilla lobbii som knappt växt över huvud taget men helt plötsligt både börjat växa och fått en pedunkel som faktiskt visar knoppar och som växer till sig! Jag hoppas verkligen att denna ska hålla hela vägen! OJ, vad jag längtar!

Detta är en Hoya lobbii och färgen på blommorna vet jag inte vad det ska bli vilket gör det ännu mera spännande! Jag gissar orangea men vi får se! Söta är i alla fall knopparna precis som de är nu! :O)

ifronten_lobbii

123. I fronten
(bild 76 av 365)

logga_2019

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Maria W - Läckert perspektiv!mars 5, 2019 – 7:05 f m

Rinna-Ranna - Frågan är ju om den kan bli mycket finare när den slår ut. Väldigt vackert, och cool vinkel!mars 6, 2019 – 9:06 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*