GRATTIS MALENA!!

Jag säger bara det…var det rätt som låt som eller var det?? :O))))

Ja det handlar om melodifestivalen så klart och Malena Ernman! Jag är överlycklig över att hon vann! Det är hon värd! Vilken kvinna, vilken refräng, vilken OTROLIG SÅNGTEKNIK!!!! Ett tips nästa gång ni ser henne sjunga! Kolla hur hon ser ut i ansiktet när hon tar de höga tonerna! Det kan man snacka om avslappnat och kontrollerat på en gång! Jag är grymt imponerad av henne!

I övrigt var det många bra bidrag men jag lyfter endast ett till och det på grund av att det fått alldeles för lite positiv uppmärksamhet och det är Sofia med ”Alla”! Med den låten hade vi vunnit stora finalen! :O))) Men Malena kan slå stort därborta också,  det är jag övertygad om!

GRATTIS MALENA!!

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Marie - Vacker bild. =Dmars 16, 2009 – 11:02 f m

Mona - ohhhhh så vackert, som en målning…

monafåna//mars 16, 2009 – 7:03 e m

Anneli - Kul att ni gillar min bild Marie och Mona! NI gör mig såå glad! :O)))mars 16, 2009 – 11:08 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*