Papper är ett måste


Papper är ett måste om man vill kunna skriva något, då kan en anteckningsbok vara bra att ha! Men att skriva såhär vackert är det nog få som kan idag! Får ens barn i skolan idag öva på skrivstil? Detta har min mormor skrivit och det är så sirligt och så vackert!

papper

360. Är ett måste
(bild 115 av 365)

logga_2019

Veckans ord – papper

,

13 svar till “Papper är ett måste”

 1. Underbar handstil =) Tänk om man kunde skriva så där vackert…..själv förstörde jag min handstil totalt under högskoletiden då det var mycket att anteckna och fort skulle det gå. Idag väljer jag att printa ut texter för då är det läsbart =) Ha en solig och fin tisdag, men det är då ingen värme, burr.

 2. Heisann, så nydelig bilde av en nydelig bok med nydelig håndskrift. Godt du har tatt vare på den. Nei, ingen skriver så nydelig i dag, dessverre – ha en god påske ;:OD)

 3. Jag har också bevarat tidigare generationers vackra skrivalster. Vi nutidsmänniskor kan ju inte skriva vackert längre, knappt med skrivstil alls. Tror inte man lär ut det i skolorna längre, på min skoltid anno 1800 då fick vi betyg i kalligrafi. Vi har bevarat pappret men inte den vackra skriften

 4. Fin tolkning.
  I dag blir det lite skriving i bok på skulen,
  Nettbrett blir meir og meir brukt….
  Håpe dei ikkje sluttar å lære å skrive bokstavane…

 5. Har tänkt samma tanke, kommer den vackra handstilen att sakta försvinna. Det vore väldigt synd. Bilden är väldigt vacker och så var din mormors handstil.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *