A’la Foto: Sanna


Sanna fotograferade jag för längesen. Närmare bestämt försommaren 2007 om jag inte minns helt fel! Nu har jag satt mig ner och gått igenom de bilderna igen och låtit henne och dessa bilder få en egen sida på hemsidan!

Kika gärna in på hennes sida och titta på flera bilder på denna vackra tjej!

Jag hoppas och önskar att jag får tillbringa några timmar med henne i vår eller sommar igen! Det vore så kul! Vi får se om min dröm uppfylls! :O))

,

6 svar till “A’la Foto: Sanna”

 1. Hejsan !!
  Ville bara tala om att du har så jätte fina foton och en väldigt mysig sida .

  Önskar dig en fin dag !!
  // Florence

 2. Väldigt fina bilder, vad duktig du är!! Jag önskar jag kunde utnyttja min kamera så här bra, kanske borde be någon som kan lära mig. Jag menar, rätt onödigt att ha en bra kamera som man inte ens kan med hälften av alla inställningar!!

 3. Sannaklara: Tack så mycket! Bor du här i närheten eller om vi på annat sätt kan träffas och du vill att jag ska fotografera dig är det bara att du hör av dig på anneli@alafoto.se
  Glad blir jag av ditt beröm! Tack!

  Florence: Tack! Vad glad du gör mig! Hoppas du återkommer! Jag önskar dig en fin dag också!

 4. Linnéa: Vad glad du gör mig! Kul att du gillar det jag gör! Det som krävs är övning, och att testa alla funktioner som finns i sin kamera…och sen hjälper det helt klart att ha någon som vill svara på alla ”dumma” frågor! ;O)
  Jag önskar dig lycka till! För det är klart att har du en bra kamera så ska du lära dig den! :O)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *