Hoppe, hoppe, hare…

Det här är Kalle och Kallina. Det är i alla fall så jag kallar dem, våra harar på vår gård! Det har funnits harar här ända från jag flyttade in för nästan 17 år sedan och jag har alltid kallat dem Kalle och Kallina! Jag tror dock inte det har varit samma harar hela tiden men vad vet jag!

Bilden är tagen ganska sent på kvällen och med väldigt högt ISO vilket gör att den är brusig men jag tycker det ändå känns okej! De är verkligen inte tama så att gå nära dem går inte!

hoppehare

104. Hoppe, hoppe, hare…
(bild 126 av 365)

logga_2019

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Anita Malta - Liiite mycket brus där i bakgrunden men vad gör det, du löste temat. Att se brus eller andra defekter i dina bilder är väldigt väldigt ovanligt, tror det här är första gången. :-)april 26, 2019 – 9:14 f m

Claes - Ja, det är verkligen ovanligt att se brus i dina bilder. Bra bild till temat. Här har jag inte sett harar på evigheter, så vi får se hur jag ska lösa det.april 29, 2019 – 3:21 e m

MariePf - Fint fångat trots svåra förhållanden.maj 6, 2019 – 9:54 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*