Aldrig mer

Jag tänker på vissa teman att jag ska vänta till den perfekta bilden uppstår och tidigare år har det inneburit att lätta, roliga teman har missats för den perfekta bilden aldrig dykt upp! Så i år bestämde jag tidigt att jag kör på! Har jag ett tema och en bild som passar ihop då kör jag på det! Och så blev det med hoppe, hoppe hare-temat som ni kan se hur det blev här! En rätt kass bild som ni också påpekat verkligen inte är en bild som vanligtvis visas hos mig! Men jag tyckte detta var ett svårt tema och så hade jag ju bestämt att ta första i princip bästa bild som passade på temat så jag valde att ta den trots att jag faktiskt inte var nöjd! MEN hur lätt är det att få en bra bild på en hare? Än mindre en hoppande hare??? Ja, ni! Vad säger ni? Är inte denna bättre så säg? Aldrig mer ska jag ta en halvdålig bild så jag sitter och ångrar mig senare!

aldrigmer

2. Aldrig mer
(bild 145 av 365)

logga_2019

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Anita Malta - Du har så rätt och jag känner igen mig i dina tankar. Har tänkt att jag kör på fast jag inte känt mig nöjd med bilden. Som min Tuppkam till exempel, där tänkte jag precis som du men i efterhand kändes det inte särskilt bra. Har lagt ut flera när jag tänker efter.

Den här bilden som du lagt ut nu på hararna är betydligt bättre än den förra och du lyckades använda bilden för att lösa ett annat tema på ett ypperligt och tänkvärt sätt.maj 12, 2019 – 12:05 e m

Enlundsabosbetraktelser - Svår balansgång. Jag har ju varit med i många år och bestämde mig tidigt att det skulle vara roligt och att jag inte skulle klara att ta perfekta bilder till alla teman. Ibland får man nöja sig och det är en viktig påminnelse att man inte alltid kan vara perfekt.

Självfallet är denna en mycket bättre bild men den kom ju till bra användning i alla fallmaj 12, 2019 – 4:00 e m

Lealetar - Visst är det svårt att veta om man ska nöja sig! Och visst ångrar man sig ibland :) Jag väntar ofta på en bättre bild, sen känner jag att jag behöver komma ikapp, och då får de duga i alla fall!maj 21, 2019 – 8:28 e m

Marie Pf - Även jag känner igen mig i ditt resonemang. Man vill ju alltid få så bra bild som möjligt och helst en perfekt. Jag vill vara med i utmaningen för att det är roligt och då har jag sänkt kraven. Ibland är bilderna bättre och ibland inte fullt så bra. Jag brukar tänka att det är fler mål som ska uppfyllas. Dels att ta en bild som passar riktigt bra till själva temat, dels att bilden i sig är riktigt bra och att jag får ihop 365 bilder på året. Jag tycker ditt foto på haren ändå är något att vara stolt över. Det är nog bra att att då och då träna på att vara halvnöjd. Bra jobbat.maj 23, 2019 – 1:24 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*