Bristvara

I år är syrenblommor verkligen en bristvara här! Vi har massor med syrenbuskar och vanligtvis är de tidigblommande och överfulla med lila blommor i olika nyanser men i år står många buskar helt tomma. Inte ens en liten knopp finns i många. I denna på bilden finns det ett par blommor men inte mer! Jag misstänker starkt att det är sviter efter förra årets hysteriskt varma och torra sommar! Tyvärr får vi nog leva med såna somrar så man kan ju hoppas att syrenerna kan anpassa sig!

vadardetta1

27. Bristvara
(bild 165 av 365)

logga_2019

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Eva - Vi har inte ännu de i blom, häggen är nu. Så jag vet inte hur det ser ut ännu här uppe. Men vackert är det så jag hoppas på full blomning…maj 27, 2019 – 8:14 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*