Hygge

Något jag har konstaterat är att det inte är lätt att ta en fin bild på ett hygge! Det är liksom ingen vacker plats! Det hade ju varit bra om det hade stått en älg och piggat upp bilden eller kanske en magisk solnedgång som skapat en härlig stämning men nä, inget av det blev det när jag väl bestämde mig för denna bild! Jag gillar förvisso bilden, mycket mer än alla de andra jag har tagit, men visst borde jag kunnat gjort den bättre. Mera spännande! Men nu har jag tröttnat på att få till det så jag vill bli av med temat så det blir såhär! Förmodligen blir det som med hararna och då får det bli så! Denna gång vet jag i förväg att jag valt denna och inget kan bli bättre än just denna just nu!

hygge

110. Hygge
(bild 173 av 365)

logga_2019

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Eva - Tänkte testa igen. Den står fortfarande och blinkar.. hoppas att min kommentar kommer iväg..
Jag håller med kanske inte så spännande men klockrent på temat!juni 12, 2019 – 6:41 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*