Fläckar

Djungelgurkan har inte växt så bra som det sägs att den ska göra och den har bara fått tre frukter men jag har avsmakat en och den var riktigt god! Den smakade som en gurka med citronsmak! Lite syrlig! Men det bästa med djungelgurkan är att den är så vacker! Den ser verkligen ut som en liten minimelon fast sötare! Den har så vackert spräckligt, fläckigt mönster! Jag önskar att jag kunde få massor av djungelgurkor!

flacklig

63. Fläckar
(bild 205 av 365)

logga_2019

Veckans ord – mönster

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Claes - Så fint ljus i bilden.juli 16, 2019 – 9:20 e m

Violen på Brandholmen - Spännande mönster på din djungelgurka! Tycker den är riktigt vacker!juli 18, 2019 – 5:03 e m

"LillaSyster" - Så snygg!juli 19, 2019 – 1:37 e m

Paula - Fantastiskt foto på en spännande grönsak? frukt? Gurka är iaf en grönsak fast den liknar ju inte din skapelse. En gurka som smakar syrligt kan jag inte heller få fram i smakgommen. Men jag nöjer mig med att avnjuta gurkan med blicken.juli 19, 2019 – 9:49 e m

Musikanta - Spännande med djungelgurka. Ytterligare en grönsak/ett bär som jag inte hört talas om förrän nu. Fint mönster har den i alla fall.
Ingridjuli 20, 2019 – 1:20 e m

KajsaLisa - Som vanligt har jag aldrig hört talas om växten, men visst är den vacker. Gillar ditt bildspråk med det snäva skärpedjupet.juli 21, 2019 – 2:33 e m

Helen - Vilken jättefin bild på djungelgurkan. Jag har aldrig hört talas om dem och den ser verkligen inte ut som en gurka. Spännande!juli 22, 2019 – 8:09 f m

byblixtra - Djungelgurkor har jag inte hört talas om men de låter spännande att odla. Fint mönster har den också.juli 30, 2019 – 10:01 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*