Hoya wayetii

Äntligen har Hoya wayetii slagit ut sina små blommor! De ser ut som små röda diamanter med fluff på! Jag har hört att denna hoya skulle dofta fantastiskt gott av kola så jag var så spänd på att få känna den doften! Jag kunde liksom inte föreställa mig hur den doften skulle upplevas så när den nu har slagit ut har jag gått och sniffat på den och jag kan säga att ja, det doftar lite kola i typ bakgrunden, men det är inte någon speciellt god doft! Har också hört att man ska kunna känna doften så fort man går in i rummet men det gör man som tur är inte är! Men blommorna är jättesöta! Jag har faktiskt inte varit så förtjust i wayetii förut men jag har kommit att älska den nu, pga av dess otroligt vackra blad! Visst är de läckra med sina mörka kanter och klargröna färg! De matchar väldigt fint till den fina blomman!

Eget tema: blomma
(bild 207 av 365)

logga_2019

Veckans ord: Blomma

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Klara Ovida - Fantastiska bilder på din Hoya Wauetii!
Lite synd om doften, men kanske blir det mer uttalat då den blir äldre …juli 28, 2019 – 2:08 e m

Violen på Brandholmen - Söta blommor och vackra blad, en fullträff! Har svårt att föreställa mig koladoften men det är säkert många som gillar den.juli 28, 2019 – 3:21 e m

Paula - Wow vilka konstverk du h ar skapat, de ser mer ut som tavlor än foton, tjusigt!juli 28, 2019 – 5:22 e m

Eva - Vackra blommor. Jag gillar din gråa bakgrund, vad är det? Målat eller?augusti 1, 2019 – 6:40 f m

byblixtra - En sån vacker blomma. Du får mig att vilja köpa en hoya. :-)augusti 2, 2019 – 8:42 f m

Helen - Som alltid, fantastiska bilder!augusti 2, 2019 – 9:57 e m

ewfoto - Vackert, ser nästan ut som teckningar mer än foto, snyggt.augusti 26, 2019 – 4:57 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*