1-årsjubileum!!


Igår för ett år sedan skrev jag mitt första inlägg i denna blogg! Helt otroligt vad mycket glädje denna blogg har gett mig! Och så många besökare jag har haft! Nästan 18000 på detta år! Det är rörande och betyder så mycket för mig att ni har hittat hit och att ni stannar kvar! För är det något min statistik säger mig är det att jag har ett ganska jämt besökarantal och det gläder mig!

Nu har jag lite frågor! Kanske är det dags att utveckla bloggen, kanske är den bra som den är. Jag vet inte och där behöver jag er hjälp! Saknar ni något här? Är det något ni vill ha mer av? Mera text? Är det någon typ av fotografi ni saknar eller vill ha mer av? Mera porträtt? Mera naturbilder? Mera macro? Flera bilder på mina katter? Tävlingar? Jag vet inte vad det kan vara så jag lämnar frågan helt öppen… Vad vill ni ha? 
Berätta gärna vad ni tycker och tänker!

Tack alla som länkat till mig och som hänvisat till mig! Jag har hittat några stycken som tipsat om mig av ren slump så kanske finns det flera därute! Allt det är jag enormt tacksam för, för utan besökare ingen blogg! Min förhoppning detta andra år är att jag med hjälp av er ska försöka dubbla mina besökare  ;O))
Men framför allt ha kul, fotografera massor och blogga ännu mer

Kram till er alla och VARMT TACK!!!


6 svar till “1-årsjubileum!!”

  1. Jag hittade hit idag och kan bara säga åhhh, åhhh till de flesta av dina bilder. Så vackra. Tack för att du finns.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *