Fototriss: Kraft!

Veckans tema är kraft och då vill jag visa var jag får min kraft ifrån! Särskilt en dag som denna när jag precis kommit hem från sjukhuset efter att ha fått åka in akut i natt med kraftiga smärtor! Jag är matt, trött och oerhört ledsen idag och då hämtar jag kraft från mina älskade kissar!! Jag älskar dem verkligen! :O)

Flera bidrag

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Randi - Helt bedårande bilder.
Vilka ögon!!!mars 22, 2009 – 3:49 e m

En Autografsamlares Värld - Vilka underbara bilder alla tre =)mars 22, 2009 – 3:55 e m

Photos by Storm - Fantastisk ögonfärg dina katter har. Krya på dig/Lismars 22, 2009 – 4:29 e m

MissyElliot - Jättefina bilder på en riktigt vacker katt!mars 22, 2009 – 4:41 e m

Ulrica - Vilka underbart vackra kattbilder. Och krya på dig – en kram jag skickar full med kraft och energi.mars 22, 2009 – 4:49 e m

lilalili - Underbar kissekatt med så intensivt blå ögon! Sista bilden blir min favorit!
Ha en skön kväll! Kramismars 22, 2009 – 5:30 e m

eva b - Härlig kraftkälla du har!! Katter är så mysiga!mars 22, 2009 – 5:37 e m

Catherina - Förtår din kraft! Jag har samma själv. Underbara bilder på underbara birmor. Gillar sköldpaddan bäst, men de andra är fina också. :) Ha en bra vecka!mars 22, 2009 – 8:25 e m

Johan - Hej!
Först å främst krya på dig hoppas du snart känner dig bättre å piggare. Sen så måste jag berömma dig för dina vackra bilder. Vilka fina katter du har.
Krammars 22, 2009 – 8:56 e m

Petronella - Krya på dig. Jag förstår dig. Har ju själv skaffat en katt efter att i 20 år trott att jag inte kunde ha en pga. allergi. Hon är bomull för själen!mars 22, 2009 – 9:07 e m

Helen - Krya på dig. Vilka härliga bilder du tar på dina katter, kan inte va lätt att fånga dom på bild. Men du lyckas galant. Ha en bra dagmars 23, 2009 – 8:47 f m

Malin Eriksson - Hej! Vilken fin blogg du har! Och underbara bilder! Hade själv en colourpoint perser tills för 1 år sen. O de är väldigt lika birma i utseende. Blev väldigt berörd av dina bilder :) så fina! Jag älskar färger jag med! Kanske skulle införa mer av det i mitt liv.. Hoppas vi ses imorn! Malin E på kursen..mars 23, 2009 – 4:08 e m

Anneli - Tack för alla snälla, varma och omtänksamma kommentarer! Ni ger mig också kraft! Det ska ni veta!

Malin Eriksson: Vad kul att du tittat in i min blogg och dessutom gillar den! Det gör mig glad! Colourpoint Perser är jättefina de också! Ja, fixa och använd mera färg…det ger faktiskt resultat! Klart vi ses i morgon! kram!mars 23, 2009 – 6:04 e m

Kadermo - Underbara kattbilder, min dotter har också en birma, liknar din Vippan. Hon är 15 år nu.mars 25, 2009 – 1:15 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*