Björken

bjorken

20. Björken
(bild 18 av 183)

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Enlundabosbetraktelser - Kul tolkning av temat. När man ser temat skapar man sig snabbt en bild i huvudet av vad jag kommer bjudas på för bild men jag blev helt klart överraskad när jag scrollade ner. En vacker behaglig bild.maj 2, 2020 – 7:39 e m

Lena i Wales och Spanien - Så vackert!maj 3, 2020 – 12:06 e m

Anita - Hej Anneli!

Tack för din kommentar hos mig. Det var så roligt att höra ifrån dig. Du skrev att du kände att du tappat lite av fotograferingen … det tycker definitivt inte jag. Satt och bläddrade bland dina bilder och dom är ju, precis som jag minns dom, fantastiskt vackra. Poetiska och ljuvligt komponerade.

Du frågade om vår hund. Det är faktiskt mina svärföräldrars hund som vi tagit hand om då dom båda sorgligt gick bort med några års mellanrum. Men vi ångrar inte för ett ögonblick att vi tog hand om henne. Hon är världens goaste hund, så mjuk och fin i sättet och vi bara älskar henne. Just nu sover hon i sin korg bredvid mig.

Ha det nu så bra Anneli. Var försiktig i dessa tider och fortsätt att ta dina vackra foton. För dom är verkligen vackra även om du själv inte känner så just nu.

Kram Anitamaj 4, 2020 – 9:06 f m

Claes - Roligt med en annorlunda tolkning av temat. Snyggt med de blå fälten i vattnet.maj 7, 2020 – 12:44 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*