Julkalender: Dröm i rätt ögonblick

Denna blommar nu i december igen. Det gjorde den första gången förra året i december och jag gick i november och början av december och letade knopp men sedan tänkte jag att den vill väl vila i år igen! Och så en dag, helt plötsligt så fanns den bara där! När den väl bestämt sig för att blomma går det snabbt från knoppen syns till blomning. Jag är så himla glad i denna Elefanttunga. De vanliga gröna, både den tjockbladiga och den tunnbladiga, är mycket svårare att ens få att växa än mer att blomma!

Men i mörkaste december är den så välkommen med sin fina kvast till blomma. Helt klart i rätt ögonblick (om du en månad kan vara ett ögonblick! :O) )

127. I rätt ögonblick
(bild 79 av 183)
Veckans ord – dröm 

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*