Jag lagar

Under många år har jag inte lagat särskilt mycket mat utan det har mest blivit samma rätter om igen, halvfabrikat eller snabbmat. Men nu har jag börjat laga mat och jag älskar det! Jag älskar att experimentera och testa nya rätter och de flesta blir goda men få blir såna som jag kommer återgöra om och om igen, men för varje maträtt jag gör lär jag mig något nytt! Jag har älskat Chili con carne på burk och har tänkt att det måste ju gå att göra själv och göra den ännu godare så härom dagen satsade jag allt och gjorde det! Den blev sååå god! Kan absolut rekommendera Chili con carne som är hemmagjord (även om den sorten på burk som jag gillar också är god men nu bara okej!) Jag är så nöjd med min Chili con carne men nästa gång jag gör den ska jag ta mera grönsaker ig och mera bönor och framför allt göra den ännu starkare!:)

jaglagar

Logga

145. Jag lagar
(bild 24 av 180)

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Tant A - Det ser fantastiskt gott ut! Känner igen det där med att inte vilja/orka laga ”ordentlig” mat, förhoppningsvis går det över även för min del :)februari 28, 2021 – 2:22 e m

Claes Petterson - Gillar kompositionen, utsnittet och de diagonala brädorna. Köttfärssoppa? Ser i alla fall gott ut :)mars 1, 2021 – 3:05 e m

Alina - Ser super gott ut. Härligt att du lagar från grunden. Själv undviker jag köket så mycket som möjligt
Gillar också kompositionen. Val av bakgrunden är helt perfekt till sån rätt.mars 6, 2021 – 7:19 e m

Enlundabosbetraktelser - Ser gott ut! Jag lagar gärna mat, gillar att experimentera och fyller alltid ut med mycket grönsaker.mars 7, 2021 – 8:33 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*