Ett stöd i livet


Bellebus är min lilla bebis (hon fyller förvisso tio år denna månad) och jag älskar henne så mycket! Hon är mitt stöd i livet när livet inte alltid är så lätt! Hon berör mig så mycket! Jag kan sitta i timmar och titta på när hon tvättar sig! Det är så gulligt!

stodilivet

Logga

60. Ett stöd i livet
(bild 36 av 180)

Veckans ord – beröra

, ,

9 svar till “Ett stöd i livet”

  1. Vad kul att återse Bellebus. En riktigt fin katt förstår jag, med ett namn som berör mig det är eget och jättefint.

  2. Svårt att inte bli berörd med dom ögonen. Det roliga med katter är att dom alltid verkar ha koll på en, fotar man dom så tittar dom nästan alltid in i kameran, till skillnad från hundar. Fint porträtt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *