Lite höstbilder

Jag är så fruktansvärt dålig på att uppdatera min blogg som faktiskt också är min dagbok över min fotografering så det är sorgligt! Men jag ska försöka ta tag i det igen så här börjar jag med lite höstbilder! Jag har en jättedålig kamera som är väldigt svår att fokusera med så förhoppningsvis kanske jag kan köpa en ny kamera och få förnyat sug och lust! Jag har ett problem till och det är att jag har problem med hälen och får inte gå vilket naturligtivs gör att jag inte kommer ut i skogen och jag längtar efter det så otroligt mycket! Men idag har jag gjort stötvågsbehandling så förhoppningsvis kommer det bli bra i mitten av november! Håll tummarna för det!

Vilken tycker ni är finast av bilderna?

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Åke - Bild två och tre faller jag lite mer för… jag vill kalla dem för ”att våga släppa taget” Dom röda bären vinner till slut… kanske för att rött är min älsklingsfärg då. Alla bilder är ljuvliga att studera den sista i den ljusrosa/röda tonen är också vackert fotat. En mycket vacker serie om hösten.december 26, 2021 – 5:36 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*