Min söta mamma

Jag har inga bilder på min pappa som gick bort 2005 och det känns jättetomt! Så jag har sagt till min mamma att hon får faktiskt stå ut för jag vill ha massor av bilder på  henne för att hon just är min mamma! Det är så tråkigt när ens närmaste släkt glöms bort i fotograferingen, eller ännu hellre, vägrar vara med på bild! Jag har såna familjemedlemmar och det är sorgligt! För sedan…en gång i framtiden…är alla dessa bilder underbara minnen och så värdefulla!

SÅ dagens uppmaning från mig till er alla är att ta fram kameran vid alla tillfällen och fotografera era nära och kära massor! Och för er som är bildskygga, strunta i det och tänk på hur värdefullt det blir om tio år! Ni behöver inte ens se bilderna efter de tagits! De kan vara för den som tog dem! Dessutom är det faktiskt ganska tomt att se på familjebilder och man själv aldrig är med! För det ÄR kul att se hur man förändras med tiden och det är roligt att se tillbaka på vad man hade för knäppa frisyrer eller hur töntig man var..eller hur vacker man faktiskt var fast man inte minns det så!

Tack snälla, söta, rara mamma för att du ställer upp på alla de oändligt många bilderna jag tagit på dig det senaste året! De & du betyder massor för mig! :O)

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Kerstin - Underbar bild på din mamma. Kloka ord från dig som vi alla behöver ta fasta på. :)
Ha en fin helg.april 24, 2009 – 11:41 e m

smultris - det var ord som fick mig att tänka till så jag vill tacka dig för detta inlägg… jag fotar aldrig min familj just för att dom alltid gnäller när man tar fram kameran men nu tänker jag nog inte ge mig vid nästa familjesammankomst.

ha en fin dag/smultrisapril 25, 2009 – 9:53 f m

veronika - blir nästan tårögd så gullig hon är!april 25, 2009 – 4:39 e m

Anita - Bara så underbart och fint Anneli. Jag blir rörd av dina vackra bilder och dina vackra ord. En fantastisk hyllning till din fina mamma.april 25, 2009 – 8:08 e m

Frida - JAG ALSKAR MIN FARMOR..
SAKNAR DIG SA!!april 26, 2009 – 7:48 f m

Alicia - Åh så gulliga ni verkar vara tillsammansapril 26, 2009 – 8:52 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*