Opererad

Jag har precis kommit hem från sjukhuset efter att ha varit inne och opererat magen! Det har varit skälet till att jag mått dåligt väldigt länge. Jag har nämligen haft en cysta i magen och den har ställt till det ordentligt för mig och gjort att jag fått ställa in massor av roliga saker! Det är också anledningen till att Tufsen inte kunnat vara med mig..så henne har jag inte förlorat på något annat sätt…tack alla gulliga som varit oroliga och tänkt på oss!

Nu är som sagt cystan bortplockad och tillfrisknandet har påbörjats! Tyvärr innebär detta att fotograferingen legat  och ligger lite på is så bilderna de närmsta veckorna kommer kanske märka av min ondhet av magen och kanske inte vara lika som de brukar! Kan nämligen bara fotografera i stående läge i en riktning typ! ;O))

Tack alla som varit härinne och tittat in trots att det varit rätt tomt och tyst här ett bra tag! Och tack till alla er som brytt er och varit oroliga! Kram på er!!

Och framför allt tack till J & J som stöttat mig via sms…det har betytt massor!! Kram speciellt till er!

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Mona - men oj, hoppas du snart är pigg å kry igen, har undrat men inte viljat fråga …men nu vet jag vad det berott på…ja..att det varit lite ovanligt lugnt här på din blogg.
Kram
Monaapril 29, 2009 – 6:46 e m

Camilla - Krya på dig *kram*april 29, 2009 – 7:05 e m

joacim - God bättring således. Krya på dig kramar.april 29, 2009 – 8:17 e m

Kerstin - Men din stackare. Det där lät inte roligt. Hoppas att du piggnar till fort. Fina bilder, speciellt den längst ner till vänster.
Må så gott.april 29, 2009 – 8:18 e m

ulrica - OJ… så otäckt!! Men så skönt att du blivit opererad och är på väg mot ett tillfrisknande, det känns gott att höra.

Ta hand om dig, vännen.
Varma kramar

PS! En resa till Norge kanske kunde vara nåt för lite återhämtning? KRAAM :o)april 30, 2009 – 7:19 f m

frida - Men alskade Anneli, va hemskt, ja hoppas verkligen att allt gick bra o alla pa sjukan va snalla mot dig, hoppas du snart blir bra igen, gor inget forhastat, fan nu skulle ja varit hemma o tagit hand om dig 😉
Krya pa dig min undderbara.. Saknar dig. pusssar fran migapril 30, 2009 – 9:09 f m

Anita - Men käraste du … vilken tur ändå att operationen verkar gått bra och att du är hemma igen. Jag ska erkänna att jag undrade lite när du skrev att du inte hade Tufsen hos dig men nu blev jag ju lugn igen.

Ta nu väl hand om dig och krya på dig så jättemycket.

Varmaste kramarna
Anitaapril 30, 2009 – 2:08 e m

Jörgen - Ta det lugnt vännen, och krya på dig fort.
Och försök njuta lite av dom underbara försommardagarna :-)

Kram Jörgenmaj 1, 2009 – 10:23 f m

Camilla - Jag skickar en JÄTTESTOR kryapådigKRAMmaj 1, 2009 – 2:05 e m

Gunnar - Önskar dig ett snabbt tillfrisknande och hoppas allt blir bra.

Du får ta väl hand om dig och kanske leka med redan tagna bilder innan du kan ge dig ut i skog och mark.

/Gunnarmaj 2, 2009 – 11:48 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*