För ett år sedan…

…rättare sagt den 24 maj så fick jag äran att fotografera detta vackra par, Suzan & Johan på deras bröllopsdag. De gifte sig i Landeryd kyrka och vi tog bilderna vid Slattefors sluss. Området är underbart vackert, tiden var helt rätt, naturen stod i sina allra vackraste färger och himlen var såå blå…med en sol som tycktes stråla enbart för dessa två! Både Suzan och Johan var väldigt fina och det var så roligt att få vara med dem på deras stora dag.

Nu idag, ett år senare, träffades vi på samma plats igen…denna gång för att porträttera den vackra gravida kvinnan och det lyckliga paret som väntar sin första bebis i juni! :O)) Jag är så glad att jag fick äran även denna gång…och även denna gång lyste solen som enbart för dem..och naturen visade sig från sin bästa sida! Varmt tack för en trevlig dag och GRATTIS till det kommande undret!

Bilder kommer så klart från det också men än har jag inte hunnit gå igenom dem!

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Jenny - Nää, vad häftigt! Vilken ära att få ta bilder på ett så vackert bröllopspar! Man går ju rysningar i hela kroppen!! Vill också hälsa grattis för den kommande bebisen!! 😀maj 23, 2009 – 11:32 e m

Alicia - vackertmaj 24, 2009 – 7:47 f m

Madde - Jättefina bilder! måste varit kul =)maj 24, 2009 – 2:47 e m

Manda - Helt otroliga foton!maj 24, 2009 – 5:17 e m

ulrica - Du är fenomenal ju… jag måste få träffa dig och ta del av dina yrkeshemligheter <3.

Är du helt säker på att du inte ska följa med när jag åker till Norge?? Det finns en plats kvar och det vore underbart skoj att få dig med!

KRAMmaj 25, 2009 – 2:04 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*