Min lilla Vippa…

är ute i det blå och seglar!! Bråkar hela tiden…helt galen…älskar platta tvapparater så hon kan leka med det som är på skärmen…hon gillar att klättra in i den öppna spisen och och få sina vita vackra tassar alldeles svarta och sedan promenera omkring på golven och lämna vackra spår efter sig!

Idag sprang hon ut och käkade gräs och myste…i ÖSREGN!!!!

Hon är verkligen uppe i det blå…min söta lilla Vippa! :O)))

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
angel - juni 8, 2009 - 5:20 e m

så vacker

Lizette - juni 8, 2009 - 8:42 e m
Anneli - juni 8, 2009 - 9:01 e m

Tack Angel! :O))

Yoli Design - juni 10, 2009 - 12:04 e m

jamen så vacker…
precis som min lilla citrus…
kan ibland tycka det är lite läskigt att se andra birmor, för trots att man ser att det inte är mina små kissar, så hajjar man till av likheterna… 😀
vackra som få är dom!! 😀

Kraaaaaaaaaaam

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*