Vilken underbar plats

…jag har fått spendera min dag på idag! Jag har varit i Asby (som trots namnet är såå vackert) och fotograferat ett syskonpar med mamma! Tyvärr så lämnade jag in min kamera för rengöring i torsdags och nu fungerar den inte alls som den ska! Jag hoppas att det blir några fina bilder trots allt…men klaga ska jag i morgon (läs idag)

Tack Malin, Wilma och Liam för en underbar och rolig dag!

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
ulrica - juni 16, 2009 - 9:29 f m

Fantastiska sommarbilder trots den icke-fungerande kameran!! Jag gillar den starka mättnaden och äkta sommarkänsla.

Ha en toppenfin dag :)
KRAAAM

ELLEN - fotografier - juni 16, 2009 - 7:46 e m

Två väldigt fina bilder :) Gillar den högra speciellt.

Anneli - juni 17, 2009 - 12:39 f m

Tack Ulrica! Kul att du gillar dem! Och, ja kameran! tragiskt! *suck* Men glad blir jag av dina ord!!
Och jag önskar dig en toppendag
KRAM!

Ellen:
Tack så mycket! Både för ditt besök för att du gillar mina bilder! :O)) Det gör mig glad!

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*