Warning: Use of undefined constant TTFTITLES_VERSION - assumed 'TTFTITLES_VERSION' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-content/plugins/ttftitles/ttftitles.php on line 26 Warning: Use of undefined constant TTFTITLES_DIRECTORY - assumed 'TTFTITLES_DIRECTORY' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-content/plugins/ttftitles/ttftitles.php on line 27 Warning: Use of undefined constant TTFTITLES_DEBUG - assumed 'TTFTITLES_DEBUG' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-content/plugins/ttftitles/ttftitles.php on line 28 Warning: Use of undefined constant text - assumed 'text' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-content/plugins/ttftitles/ttftitles.php on line 35 Vilken underbar plats » A'la Foto – Fotograf i Linköping

Vilken underbar plats

…jag har fått spendera min dag på idag! Jag har varit i Asby (som trots namnet är såå vackert) och fotograferat ett syskonpar med mamma! Tyvärr så lämnade jag in min kamera för rengöring i torsdags och nu fungerar den inte alls som den ska! Jag hoppas att det blir några fina bilder trots allt…men klaga ska jag i morgon (läs idag)

Tack Malin, Wilma och Liam för en underbar och rolig dag!

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

ulrica - Fantastiska sommarbilder trots den icke-fungerande kameran!! Jag gillar den starka mättnaden och äkta sommarkänsla.

Ha en toppenfin dag :)
KRAAAMjuni 16, 2009 – 9:29 f m

ELLEN - fotografier - Två väldigt fina bilder :) Gillar den högra speciellt.juni 16, 2009 – 7:46 e m

Anneli - Tack Ulrica! Kul att du gillar dem! Och, ja kameran! tragiskt! *suck* Men glad blir jag av dina ord!!
Och jag önskar dig en toppendag
KRAM!

Ellen:
Tack så mycket! Både för ditt besök för att du gillar mina bilder! :O)) Det gör mig glad!juni 17, 2009 – 12:39 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*