Pappa mot dotter

På midsommarfesten anordnas alltid en lek där några lag får tävla mot varandra! På första bilden ser vi min älskade brorsdotter Frida styra sitt lag med hjärnhand och full kontroll rakt in i finalen!! :O)))

I finalen mötte hon sin pappa…och där slutade leken att vara just lek…nu j-klar skulle bästa Larsson vinna! Finns nog ingen som är en sån tävlingsmänniska som Lasse och förlora mot sin dotter…inte en chans att han skulle gå med på det frivilligt! Spänningen är OLIDLIG innan skottet avlossas…och koncentrationen så koncentrerad att det går att skära skivor genom den….

men AJ….det första pappa Lasse gör är att falla…ska han dra ner hela sitt lag i förfall…Frida med sitt lag är supersäckra och sätter fart…

Men ack…nerverna utanpå och tävlingslystan i generna så faller Frida också…och pappa Lasse som verkligen inte är nere för räkning ser sin chans…

Hur denna lilla saga slutade det tar vi ett annat år…för kampen lär säkert fortsätta! ;O)

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*