Så blå…

blue2.jpg

blue.jpg

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Anita - Men Anneli … jag trodde inte du tyckte om blått. :) Men det gör ju jag och jag tycker dina bilder jättevackra. Den nedre var ju väldigt effektfull och annorlunda med det blå mot den nästan gammelrosa bakgrunden.

Hoppas du får en bra dag!

Kram Anitamars 28, 2008 – 6:52 f m

Mona - ruggigt läckra alster du presenterar här.

mona//mars 28, 2008 – 7:18 f m

Anneli - Anita: nej, jag gillar inte blått…de flesta nyanser av den färgen…men en del är ljuvliga…och dessutom hoppades jag ju att du skulle titta in och det vet jag ju att du gillar…blått alltså…kul att du tyckte om dem!

Mona: Vad glad du gör mig!

Jag önskar er båda en trevlig lördag!mars 29, 2008 – 1:28 f m

Jupp - Vilka underbar bilder!

Jag är golvad! :-)mars 30, 2008 – 12:53 e m

Anneli - Jupp: Vad roligt att du hittat hit och ännu mer att du gillar mina bilder!

Du är varmt välkommen tillbaka så ofta du vill!

Må gott!mars 30, 2008 – 9:41 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*