….

sorgsen.jpg

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
pudelflicka - maj 27, 2008 - 7:32 f m

Häftigt porträtt på dig själv.
Kram Hedvig

Helena - maj 27, 2008 - 9:46 f m

Tack! Du tar själv också väldigt fina bilder. Har inte riktigt hunnit kolla igenom hela bloggen än, men jag ska definitivt göra det. Vad använder du för objektiv om man får fråga? Du får sån fin oskärpa på vissa av bilderna :) Tänkte väl mest på blombilderna..
Du gillar helt rätt, jag är från Motala. Och du är från Linköping såg jag, kul med folk i närheten som också fotar!

/Helena

Kattis - maj 27, 2008 - 3:44 e m

Nämen…Så sorgsen du ser ut…Kram

mona - maj 27, 2008 - 6:56 e m

å så jag gillar detta porträtt, färgen på ögonen..uttycket..så vackert..så långt ifrån alla dessa fåniga bimoleenden…mer sånt…men ursäkta mig..usch..får ju dåligt samvete..menar inte att du ska vara mer sorgsen eller så..menar bara..ja..det känns som..känsla i detta å jag gillar det massor….!

Mona//

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*