A’la Foto: Malin

Nu äntligen har Malin fått sin egen sida på min hemsida…så titta gärna in och njut av vackra Malin där! :O))))

alafoto.se ->portfolio ->människor ->malin

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Mona - juni 24, 2009 - 6:13 f m

Säger bara..wow…din hemsida är verkligen inspirerande att besöka, dina bilder är så härligt glada och fulla av vackra färger, porträtten är jag speciellt imponerad av..måste nog ta tag i min hemsida men den där lusten nu på sommaren vill inte komma riktigt….slår knappt på datorn numera..hm, måste skärpa mig…

Kram
mona

Anneli - juni 24, 2009 - 4:14 e m

Tack rara Mona…vad glad du gör mig…alldeles varm i hjärtat!! Klart du ska skärpa dig för dina bilder vill jag se massor av…det vet du!! :O)))

Kram Mona!!!!

Malin - juni 24, 2009 - 4:49 e m

Thihi va kul att jag fått en plats på din hemsida!! Stor kram

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*