Kossan…

Varit på tur idag…träffat ilsken och dum husvagnsåkare som skällde på mig..nu är jag trött, har ont och mina ögon svider… För att inte tala om mina stackars fötter som varit med om mycket, mycket idag…och all lera jag har på mig! ;O) Nu sova..sedan redigera bilder och visa mer för er!

Här är en kossa så länge! :O)

Copyright Anneli Larsson www.alafoto.se

Hoppas ni haft en skön tisdag och att ni njuter av kvällen…glöm inte allsången nu…och sjung med för tusan. Det är nyttigt!  :O)))

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Helena Kulle - Haha, vilken söt bild, han/hon visar verkligen upp sin finaste sida :)juli 14, 2009 – 7:30 e m

Anneli - Tack Helena. Ja men visst visar hon upp en fin sida! :O)))juli 15, 2009 – 1:06 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*