Rekognocering inför…

I tisdags var jag på rekognocering inför ett bröllop jag ska fotografera i början av augusti! Platsen är Stjärnorps slottsruin där vi ska ta bilderna och vigseln sker i Stjärnorps kyrka! Bilderna från djungeln igår är från samma plats bara en liten bit neråt. Själva ruinen är på en höjd och djungeln är i botten på höjden (trött så jag hittar inga ord men det får ni leva med ;O) ) så min tanke och förhoppning är att brudparet ska in i djungeln! OJ, vad häftiga bilder det kan bli då! :O))) Men det får vi se på bröllopsdagen! :O))

Den första bilden visar Stjärnorps kyrka
Copyright Anneli Larsson www.alafoto.se
Själva slottsruinen till vänster och taket på kyrkan till höger!
Copyright Anneli Larsson www.alafoto.se
Det är riktigt coola omgivningar och jag gillar dessa fönsterväggar ut mot himlen! :O))
Copyright Anneli Larsson www.alafoto.se
Kyrkan igen..fast från en annan vinkel! :O)
Copyright Anneli Larsson www.alafoto.se
Och till slut både ruin och kyrka nerifrån stora vägen. Och så några hus som vaktar slottsallén! ;O)
Copyright Anneli Larsson www.alafoto.se

Bröllop är bland det roligaste att fotografera tycker jag så jag ser verkligen fram emot denna dag! :O))

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

bellaahkarlsson :) - jättefina bilder ! 😀juli 16, 2009 – 7:07 e m

Anneli - Tack Bellaahkarlsson :O)juli 17, 2009 – 3:36 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*