A’la Foto: Malin


Nu har jag uppdaterat Malins sida på min hemsida så kika in där om ni vill kolla på flera bilder av supersnygga och vackra Malin! :O))

alafoto.se -> portfolio -> människor -> Malin

Copyright Anneli Larsson www.alafoto.se


2 svar till “A’la Foto: Malin”

  1. det är ett sant nöje att kika in och se att du lagt ut porträtt…Vill inte verka tjatig så jag säger ingenting om hur mycket jag gillar färgerna och intensiteten i dom ;-))..nämner inte alls något om att du är himla attans duktig på det där med porträtt..säger inget som sagt…vem fan vill verka tjatig!!

    Kramkram
    Mona

  2. hahaha…du är för go Mona!! Men det är bra att du inte blir tjatig! Då kan ju jag bli högfärdig…jag menar om jag får höra VARJE gång jag lägger ut en bild att den är bra! Det vore inte bra! ;O))

    En stor kram till dig Mona och tack för ditt icketjat…som faktiskt gör mig rörd ända in i hjärtat!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *