Disa & Vippan

Jag och mina kissar var hemma hos min mamma på landet igår. Vi satt ute och åt och då kom grannen Birgitta och hennes hund Disa och hälsade på! Tufsen tyckte det var superäckligt så hon gick iväg men Vippan…som inte är som alla andra…hon nosade och nosade på hunden och sedan jagade hon henne bort från vår tomt! ;O) Min tuffa Vippa! :O)))

Copyright Anneli Larsson www.alafoto.se

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Helena Kulle - Haha, det är rätt, man måste vaka över sitt revir, vilken tuffing du har. Själv har jag en 6kg+ hankatt. Hade mina kompis lilla birmakattunge på besök idag, Timon (min katt) sprang och gömde sej så fort han fick se lilla birman. Han är en riktigt fegis :) Eller så är han bara blyg…augusti 2, 2009 – 3:37 e m

Jennifer på Fashioncut - Det brukar ju vara tvärtom men grym att du har! :)augusti 2, 2009 – 7:12 e m

Jenny [Fotoblogg] - sv: ja det är bara för hemskt vilka människor det finns!

Tur att Glenda bor på en gård där det går människor hela dagarna som kan ge henne den kärlek hon behöver :’)

sen vill jag bara påpeka vilka helt fantastiska bilder du tar! bara älskar djupet i den första bilden i detta inlägg. kanonfint! ha en trevlig vecka :)augusti 2, 2009 – 10:40 e m

Anneli - Helena: Det kan vara masken på birman som skrämmer din katt! Har sett många ”vanligt färgade” kissar som reagerar på birman! Vet inte riktigt varför men det är lite speciellt! Annars är han väl en riktig cooling din kisse?? :O))

Jennifer: Jo tvärtom är ju vanligast men min tuffing till kisse, hon kan hon! ;O)) Tack för besöket och dina ord!

Jenny: Tack för att du berättade! Hon finns i mina tankar Glenda!
Vad glad jag blir att du dessutom gillar mina bilder! Det gör mig ännu gladare! :O))
Ha en fin vecka du också!augusti 2, 2009 – 10:51 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*