Hjälp mig hem vilket väder….

*svordomar i massor* för denna dag! Jag är helt övertygad om att det är cirkus 1000 grader varmt men som tur är blåser det lite! Ja…man ser ju i alla fall träden röra sig och om man sätter sig i skuggan väldigt, väldigt still kan man känna vinden! Jaja…det går väl över snart och återgår till vettigt väder…hoppas jag! Här bjuder jag i alla fall på en liten sötis som också längtar till snölandet…det är jag säker på! ;O))

Copyright Anneli Larsson www.alafoto.se

Och ett råd såhär under rådande omständigheter: DRICK MASSOR!! Vatten helst! :O) Eller ät vattenmelon och andra frukter som innehåller massor vätska! Om vi gör det ska vi nog klara även denna period! :O)

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*