En liten tjuvkik!


Idag har jag varit i Stjärnorp och fotograferat det söta brudparet Li & Chris! Det har varit en dag av mycket glädje, värme…inte bara den nästan outhärdliga som kom från solen, utan också den värme som kom från kärleken mellan dessa två! Dessa två bor vanligtvis i Tyskland men kom till Sverige för att gifta sig och då fick jag äran att vara deras fotograf! De är så söta och fina…det kommer ni se på andra bilder…som kommer i framtiden! Nu, i skrivande stund, hoppas jag de dansar och har och har haft en superfin dag och kväll!

Copyright Anneli Larsson www.alafoto.se

Här kommer en liten tjuvkiksbild! De är så fantastiska…båda Li och Chris och jag önskar dem ett riktigt långt och lyckligt liv tillsammans!!
Varmt tack för att jag fick äran att föreviga er dag!!


6 svar till “En liten tjuvkik!”

  1. Vilken härlig bild!!
    Jag är på väg om en timme och ska fota ett par.. maken heter Chris och de båda bor i England men bruden kommer ifrån Enköping :).. nästan lite likt ditt brudpar *S*.

    KRAM

  2. Tack allihop! Kul att ni gillar denna bild och väntar på flera! Det kommer…ganska snart skulle jag tro till och med!

    Ulrica: Ja det var likt! Hoppas det gått bra! Ser framemot att se ditt resultat!!

    kram på er allihop!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *