Fjärilsland med Tufsen!

Idag har jag och Tufsen varit i fjärilsland och lekt och njutit med våra vänner där! Det har varit massor av vackra fjärilar och både Tufsen och jag har stormtrivts där vi suttit på stenen i mitten och bara njutit!

Copyright Anneli Larsson www.alafoto.se
Copyright Anneli Larsson www.alafoto.se
Copyright Anneli Larsson www.alafoto.se
Copyright Anneli Larsson www.alafoto.se

Man blir törstig av att vara ute i värmen och spana på fjärilar med matte och då ska man dricka! :O))

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

ÅsaV - Ahhhh… vilken underbar katt du har! Ögonen är ju helt otroliga!augusti 10, 2009 – 2:42 e m

Anneli - Ja…jag vet! :O)))) Hon är helt underbar! :O))) Och hennes ögon! OJ..så vackra! Och jag är glad och stolt över att jag lyckats fånga det på bild så att du också får se det och uppleva det! Tack för dina fina ord!augusti 10, 2009 – 8:39 e m

Ditte - Den lilla söta tungan som tittar ut….tar ju ändå priset! 😛

Kram! / Ditteaugusti 10, 2009 – 10:33 e m

Anneli - Ja jag älskar tungbilder men på senaste tiden har det blivit lite dåligt med kattbilder men det känns som det börjar ta sig nu igen! :O)) Kram igen!augusti 11, 2009 – 12:50 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*