Min stackars bil…

Idag har min bil varit lite trött på livet och inte alls velat starta! Inte ens orkat morra till mig! Så det blev att ringa bärgningsbilen för fjärde gången på ett år tror jag! *suck* Men den goda mannen som kom och hjälpte mig att väcka den trötta bilen och sedan fick jag order om att motionera den i fem mil så det har blivit en åktur ikväll! Nu är det bara hoppas att inte min bil är trött i morgon igen…för då kanske det visar sig att den är deprimerad och sånt är ju svårläkt! ;O))

Copyright Anneli Larsson www.alafoto.se

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Ditte - Nå, hur har din röda bil mått idag då?

Kramelur! / Ditteaugusti 14, 2009 – 4:29 e m

Anneli - Min röda lilla bil är trött idag också…och nu får den dessvärre vara trött hela helgen *suck*
Inget roligt alls!! :O(((

Men tack snälla rara Ditte för frågan! Den värmer!

Kramiram!augusti 14, 2009 – 8:20 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*