Finaste…

Idag har jag träffat finaste paret! Det bara lyste värme och kärlek om dem och jag blev så lycklig av att bara titta på dem! Anna är höggravid…det var dock inget som stoppade henne på minsta sätt och jag tror att hon var den som piggast och tuffast av oss alla! En otrolig kvinna!

Vi var i skogen och gjorde lite fina gravidporträtt och nu sitter jag och redigerar dem men jag kan ju inte låta bli att visa er en liten förtitt på vad komma skall!

Copyright Anneli Larsson www.alafoto.se

Varmt tack Anna & Jocke som anförtrodde sig åt mig att bevara deras minnen! Och varmt tack till Louise som var med som assisten till paret men det insåg jag att henne kommer jag låna hädanefter för hon var en toppenbra assistent och kompletterade mig perfekt!

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Lollo - augusti 18, 2009 - 8:02 e m

Tack själv, var kul att vara med!!! 😀
Kram kram!!

LillaAnna - augusti 18, 2009 - 8:23 e m

Åhå.. kolla de är ju jag!! Vilken super fin bild!!

Ringde mamma de första jag gjorde å hon vart väldigt imponerad!! Hon sa att jag skulle hälsa dig att hon tittat igenom snudd på alla bilder du lagt upp och att du är väldigt duktig och orginell i din fotagrafering!!

Tack igen för en helt otroligt rolig dag!!
KramKram

Ditte - augusti 18, 2009 - 8:48 e m

Jisses vad du är flitig….! :-)

Kramen! / Ditte

Therese - augusti 18, 2009 - 10:03 e m

Hej!
Första gången jag besöker din blogg. Hittade hit via mer-trafik. Jättefina bilder!!

[ t a k a i . b l o g g . s e ] - augusti 18, 2009 - 11:06 e m

vi måste seees älskade vännen min <3

Junitjej - augusti 19, 2009 - 5:11 f m

En sådan fin bild!

Karins fotoblogg - augusti 19, 2009 - 11:13 f m

Så fint, vackra färger och vacker modell såklart!

Kram

Malin - augusti 19, 2009 - 1:56 e m

Jättefint! Härligt att det är ute i naturen :) Kram M

Kattis - augusti 20, 2009 - 8:39 e m

Jättefin bild, gravida kvinnor är så himla vackra, och du fångar dem väldigt fint på bild! :)

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*