Finaste…

Idag har jag träffat finaste paret! Det bara lyste värme och kärlek om dem och jag blev så lycklig av att bara titta på dem! Anna är höggravid…det var dock inget som stoppade henne på minsta sätt och jag tror att hon var den som piggast och tuffast av oss alla! En otrolig kvinna!

Vi var i skogen och gjorde lite fina gravidporträtt och nu sitter jag och redigerar dem men jag kan ju inte låta bli att visa er en liten förtitt på vad komma skall!

Copyright Anneli Larsson www.alafoto.se

Varmt tack Anna & Jocke som anförtrodde sig åt mig att bevara deras minnen! Och varmt tack till Louise som var med som assisten till paret men det insåg jag att henne kommer jag låna hädanefter för hon var en toppenbra assistent och kompletterade mig perfekt!

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Lollo - Tack själv, var kul att vara med!!! 😀
Kram kram!!augusti 18, 2009 – 8:02 e m

LillaAnna - Åhå.. kolla de är ju jag!! Vilken super fin bild!!

Ringde mamma de första jag gjorde å hon vart väldigt imponerad!! Hon sa att jag skulle hälsa dig att hon tittat igenom snudd på alla bilder du lagt upp och att du är väldigt duktig och orginell i din fotagrafering!!

Tack igen för en helt otroligt rolig dag!!
KramKramaugusti 18, 2009 – 8:23 e m

Ditte - Jisses vad du är flitig….! :-)

Kramen! / Ditteaugusti 18, 2009 – 8:48 e m

Therese - Hej!
Första gången jag besöker din blogg. Hittade hit via mer-trafik. Jättefina bilder!!augusti 18, 2009 – 10:03 e m

[ t a k a i . b l o g g . s e ] - vi måste seees älskade vännen min <3augusti 18, 2009 – 11:06 e m

Junitjej - En sådan fin bild!augusti 19, 2009 – 5:11 f m

Karins fotoblogg - Så fint, vackra färger och vacker modell såklart!

Kramaugusti 19, 2009 – 11:13 f m

Malin - Jättefint! Härligt att det är ute i naturen :) Kram Maugusti 19, 2009 – 1:56 e m

Kattis - Jättefin bild, gravida kvinnor är så himla vackra, och du fångar dem väldigt fint på bild! :)augusti 20, 2009 – 8:39 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*