I blåbärsskogen

Idag har jag varit med mamma ut i blåbärsskogen för hon ville plocka blåbär och jag hade ett uppdrag att utföra! En mycket trevlig promenad blev det med många vänner på vägen! Bland annat så var det några fjärilar men bara en som ville vara med på bild! Någon slags Pärlemorfjäril!

Copyright Anneli Larsson www.alafoto.se

Nästa lilla uppåtsträvare kom fram till mig när jag låg i gräset…precis i ögonvrån gjorde han mig uppmärksam på att han ville uppåt i livet och faktiskt också vara med på bild! Han luktade inte jättegott och dessutom mitt när jag satt och skulle fotografera honom blev han toanödig!! *hmm*

Copyright Anneli Larsson www.alafoto.se

Gick vidare på promenaden och fick syn på en vacker fågel som flög upp i ett träd och satte sig och poserade! Gissar att det är en Gulsparv men är så långt ifrån säker så det blir bara en gissning! Men fin är den så klart! :O)))

Copyright Anneli Larsson www.alafoto.se

Grodor finns det verkligen hur många som helst…överallt och man fick gå försiktigt så man inte råkade trampa på någon sötnos som just då ville korsa vägen! Denna krabat kom förbi när jag låg på vägen i annat ärende! ;O)
Dessa var några som vi fick hälsa på…men det fanns även gräshoppor, ormar och en liten mus som hade vägarna förbi våra skor! :O))

Copyright Anneli Larsson www.alafoto.se

Ja ni…promenaden var skön men blåbär…nä…det fanns inga… Hinken var lika tom på vägen hem som den var när vi åkte iväg…och mitt uppdrag återstår att slutföra men envis som jag är ska jag inte ge mig!! :O))

Copyright Anneli Larsson www.alafoto.se

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Molle (FotobloggJohansson) - Vilka vackra bilder!augusti 25, 2009 – 9:00 f m

Anneli - Åh tack Molle! Det gör mig verkligen glad!!augusti 25, 2009 – 8:51 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*