Blåbär till Mandarinen

Min fina vän Mandarinen gav mig härom veckan ett uppdrag! Uppdraget var ganska enkelt…fota blåbär! De är så vackra! Som ni kanske har läst så var jag ute häromdagen för att försöka fixa denna uppgift och det inte fanns ett enda blåbär i hela skogen. Så idag har jag gett det ett försök till och faktiskt hittat en skog med existerande blåbär! Då kom nästa problem. Det är verkligen inte lätt att fotografera blåbär snyggt!!! Lingon är jättelätt men blåbär…nä…skitsvårt faktiskt! Men här kommer mina blåbärsbilder som alla är tillägnade min fina vän Mandarinen. Hade du varit här hade jag bjudit dig på blåbärs…paj…kanske…

Copyright Anneli Larsson www.alafoto.seCopyright Anneli Larsson www.alafoto.se

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

a home far away - Underbara foton!

Ha en fin torsdag
Kram Gunilla i singaporeaugusti 27, 2009 – 9:08 f m

Foto i norr - Marie - Fina bilder gillar bild nr 4 lite extra där i hinken. Ha en fin dag samt helg :)augusti 27, 2009 – 10:41 f m

Mandarinen - Hahaaaa!!!! Mina bilder!!! Jisses så lycklig jag är som har den underbaraste och bästaste personliga fotografen i världen. Love you pullan och TACK för de helt underbara bilderna som bara är MINA!!!!!!!!!!!!!!

/Lyckligast =)

Hmm… Hur ska jag få upp dem på väggen då…?augusti 27, 2009 – 9:16 e m

Anneli - Tack Gunilla & Marie! Ni gör mig jätteglad som gillar mina bilder! Ha en bra vecka ni också! KRAM!

Mandarinen: SÖTA RARA GURKAN! Glad blir jag att du gillar dem! Och ja…det blir ju lite svårt att sätta upp dem på väggen men du kanske kan hänga upp datorn på väggen!! ;O))
SÖTASTE LYCKLIGASTE :O)))) KRAM!!augusti 28, 2009 – 3:12 e m

Peter - Verkligen härliga blåbärsbilder.
Du har så rätt blåbär är inte lättfotograferade
men du har lyckats.augusti 29, 2009 – 5:35 f m

Anneli - Tack Peter! Känns skönt att höra att ajg lyckats för nä…inte alls lätt! :O)augusti 31, 2009 – 12:31 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*