Fotobok från Fuji…

fotobok

Jag har hittat detta trevliga erbjudande från Fuji där de erbjuder en gratis fotobok som tack för lite reklam! Sånt gillar jag för då får jag chansen att prova på deras produkter!
Så frågan är vad jag ska göra för fotobok. Ska den vara blandad med bara de bilder jag gillar bäst av mina bilder…eller ska det kanske vara ett tema? Porträtt, bröllop, natur….mina kissar kanske! Det vore väl trevligt att ha en bok om mina kissar?? För ibland är de ju inte nära mig och på det sättet kommer de ju alltid kunna följa med på ett lätt sätt!
Vad tycker ni??

Oavsett vad det blir så kommer det bli bra…och otroligt roligt när boken kommer på posten! :O)))

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Karins fotoblogg - Ja, jag förstår att det ska bli kul! Jag har sett flera bloggare som talar om detta erbjudande men inte 17 kan jag hitta det! Har du lust att tipsa mig? Gratis är ju så GOTT! 😉

Trevlig helg!
Kramaugusti 28, 2009 – 4:36 e m

Jörgen - Jag tycker du ska göra en med dina små älsklingar, så kan du alltid ha dom nära :-)

Kramaugusti 29, 2009 – 12:01 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*