Fotobok från Fuji…


fotobok

Jag har hittat detta trevliga erbjudande från Fuji där de erbjuder en gratis fotobok som tack för lite reklam! Sånt gillar jag för då får jag chansen att prova på deras produkter!
Så frågan är vad jag ska göra för fotobok. Ska den vara blandad med bara de bilder jag gillar bäst av mina bilder…eller ska det kanske vara ett tema? Porträtt, bröllop, natur….mina kissar kanske! Det vore väl trevligt att ha en bok om mina kissar?? För ibland är de ju inte nära mig och på det sättet kommer de ju alltid kunna följa med på ett lätt sätt!
Vad tycker ni??

Oavsett vad det blir så kommer det bli bra…och otroligt roligt när boken kommer på posten! :O)))


2 svar till “Fotobok från Fuji…”

  1. Ja, jag förstår att det ska bli kul! Jag har sett flera bloggare som talar om detta erbjudande men inte 17 kan jag hitta det! Har du lust att tipsa mig? Gratis är ju så GOTT! 😉

    Trevlig helg!
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *