Fobibearbetning


Jag gillar inte dessa som är på bilden…faktiskt har jag lite fobi för dem! Jag har i och för sig blivit mycket modigare men ändå så sitter rädslan kvar som en tagg i mitt hjärta! 

Har ni några fobier och i så fall mot vad?

Copyright Anneli Larsson www.alafoto.se


8 svar till “Fobibearbetning”

 1. Nattfjärilar och ”harskrankar”.. är inte så jätteförtjust i vanliga fjärilar heller, även om dom är vackra.

  Men just nattfjärilar.. då får jag stora skälvan 🙁

  Kramar

 2. Tack så jättemycket för din kommentar! Det gjorde min dag helt och hållet. Jag har kämpat hårt med dåligt självförtroende och självkänsla och börjar sakta med säkert kunna tro på mig själv och kunna acceptera mig för den jag är. Ibland så kommer det dagar så allt känns skit och man klankar ner på sig själv. Små ord kan då lyfta upp mig. Denna gång var det du som fick mig att le och faktiskt skaka bort tankarna för denna gång. Vi alla är unika och vi ska vara stola för dem vi är! Tack ännu en gång! En stor kram.

 3. Ulrica: Jag förstår din rädsla…tack för att du delar med dig av den! KRAM!

  Tessa: Åh vad roligt att jag gjorde din dag! Jag blir så glad! Jag vet hur det är att ha dåligt självförtroende och självkänsla så jag förstår hur du kan känna! Jag bara önskar att en så fin tjej som du inte gjorde det! En jättekram till dig skickar jag!! KRAAAAAM!

 4. Snygg bild! Gillar så hur du får till oskärpan, som på blommorna här. Och skärpan som du också får till(inte att förglömma!), spindeln ser krispig ut!

  Tack snälla för länken! Den hade jag inte hittat själv! 🙂

  Hmmm…fobier… nä inga direkta. Men jag har jäkligt svårt för folie! 😉

  Ha en skön helg och tack igen
  kram!

 5. Karin: Tack för dina fina ord och ditt gillande om min bild! Det gör mig så glad! Folie…hmm…är det känslan av att ta i den eller kanske att titta på den som är ogillandet i sig? Intressant i vilket fall! Ha en skön vecka! KRAM!

  Fia: Varmt tack för ditt gillande! Det gör mig så glad! Och ännu gladare att du skriver hos mig så jag fick veta att du är igång igen! Kram!

 6. Ormar och fästingar är min stora fobi…särskilt ormar skulle jag vilja påstå. Jag drömde otroligt mycket mardrömmar om dem innan barnen och det gjorde inte saken bättre kan jag säga.

  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *