Yellow


Gult är min absolut bästa favoritfärg! Den gör mig så glad och lycklig! Veckans utmaning på VFXY är ”gult” och när man går in och ser alla bidrag bredvid varandra så så njuter jag verkligen! Det är såå fint! Så är ni trötta, ledsna, kanske lite hängiga så gå in på här och se alla underbara variationer på just gult! :O))

Copyright Anneli Larsson www.alafoto.se

Yellow is the most amazing colour and it’s my favorite of all colours. It makes me so happy! I just had to participate in this weeks theme.


3 svar till “Yellow”

  1. Peter: Gult piggar verkligen upp och det är roligt att höra vad du tänker på när du tänker på färgen gul! Själv tänker jag på helt andra saker då gult är det bästa jag vet och solvärme och sommar inte är det! ;O) Men jag tror inte att jag förknippar färgen med någon sak, händelse eller företeelse utan bara känslor, som glädje, lycka, positivitet, och energi!

    Sara: Vad glad jag blir att du gillar min bild! Varmt tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *