Kissen är sjuk! :O((((

Min lilla prinsessa är sjuk! Jag upptäckte det igår när jag som vanligt skulle kamma henne och hon morrade när jag kom åt baken. Till slut blev det när jag kom i närheten av baken och då beslöt jag mig att titta ordentlig på henne. Hon har väldigt mycket och stor päls så det är inte lätt att se något alls men efter mycket om och men  hittade jag ett sår…såg ut som någon slags böld! Den var alldeles mörk och ungefär 3×4 cm stor! Inget farligt mer än att hon hade mycket ont men hon verkade pigg! Idag dock hade ”bölden spruckit och det luktade väldigt illa plus att det rann väldigt mycket från såret! Jag åkte in till veterinär med henne idag och där blev hon genast sövd och opererad.

Copyright Anneli Larsson www.alafoto.se

Veterinären ringde efter några timmar och berättade att det var betydligt värre inåt och det hade krävts cirka 25 stygn och nu låg hon med dropp, starkt smärtstillande och två olika sorters penicillin för att göra henne bättre! Och där är hon kvar nu så jag hoppas och önskar att ni håller tummarna för att min lilla prinsessa blir frisk snabbt, framför allt att det inte är något allvarligt och att hon får komma hem snart!

Jag älskar dig min prinsessa…och tänker på dig hela tiden!! PUSS!

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Lova - Men! Lilla gumman! Håller alla tummar och tassar… *kram*augusti 30, 2009 – 10:10 e m

Sanne - bloggdesigner - Ååh, hoppas verkligen att hon blir bra snart! Finns inget värre än när ens små (p)älsklingar inte mår bra… Usch, jag fick ont i magen av oro! Hoppas hoppas hoppas att hon får komma hem välbehållen så snart som möjligt!
Styrkekramar!augusti 30, 2009 – 10:34 e m

Kerstin - Men stackars henne. Hoppas att hon piggnar till fort och självklart håller jag tummarna. :)augusti 30, 2009 – 11:06 e m

Anneli - Tack söta ni som tänker på henne! Ska krama om henne och hälsa till henne när jag träffar henne nästa gång! KRAM på er!

Sanne: Ja, det är verkligen jättejobbigt :O( Tack för styrkan i kramarna! :O)augusti 31, 2009 – 12:16 f m

Jörgen - Självklart hålls tummarna, och skickar massa kramar, både till pluttan och matte.

Kramaugusti 31, 2009 – 12:54 f m

Lena Pesula - I´m so sorry to hear that Anneli :-(
Jag önskar så att allt blir bra igen med din lilla prinsessa.
Styrkekram från Lenaaugusti 31, 2009 – 5:39 f m

Helena Kulle - Hoppas lillan blir bättre, usch det är inte kul när dom blir sjuka, det är ju ens små barn. Man gör allt för dom.
/Helenaaugusti 31, 2009 – 7:12 f m

Jess - Men stackars lilla bebis!!
Hoppas hon kryar på sig snabbt.augusti 31, 2009 – 7:49 f m

ÅsaV - Åhhh… vad jobbigt! :(
Jag vet precis hur sjukt oroligt man blir när ens djur är sjuka. Jag håller alla tummar och tår att hon snart ska vara på benen och hemma hos dig igen!
Kram från Åsaaugusti 31, 2009 – 8:43 f m

Peter Korkala - Usch vad tråkigt!! Jag håller tummarna för att hon får komma hem snart – och jag hoppas att hon inte har ont…augusti 31, 2009 – 4:12 e m

Mandarinen - Hjärtat! Tänker på dig!augusti 31, 2009 – 6:40 e m

Ditte - Men, här möts man av tråkigheter må jag säga……
Stackars lilla Bina och stackars dig med!
Jag hoppas och tror att hon är på bättringsvägen
men skickar varma kramar i väntan på att
hon får komma hem igen!
Kraaaaaaaaaaaaaam! / Ditteaugusti 31, 2009 – 9:59 e m

Carro - Oj, 25 stygn var inte så lite heller :S Hoppas hon kryar på sig snart! Finmisse!september 1, 2009 – 1:34 f m

Nicke nyfiken - Usch va tråkigt att höra :( Hoppas verkligen att det inte visar sig vara ngt allvarligt. Hälsa Bina att Krya på sig! Kramseptember 1, 2009 – 10:27 e m

Sanna - Hej! kom in här via Hannahs hemsida (cayennepeppar.se) har kikat runt här lite. Vilken fin blogg du har och vilka underbara bilder du tar alltså! :) Gillar verkligen den bilden du tagit på din katt, sån humla underbar färg på ögona. :)

Men tråkigt att höra att din katt blivit sjuk ): såklart vi håller tummarna på att hon ska bli frisk fort. (Y)september 2, 2009 – 12:38 e m

Anneli - Tack alla rara människor!!

Bina är fortfarande inte hemma utan är kvar på sjukhuset! Hon ska förmodligen opereras i morgon igen men veterinären tycker att det går åt rätt håll!
Hon är dessutom väldigt snäll och rar och låter veterinären hålla på med henne trots att hon har ont! Det är min prinsessa det! :O))))

Jag hoppas att hon får komma hem snart men eftersom det är så stor risk för komplikationer verkar det dröja ett tag än! Jag hoppas och önskar att ni fortsätter hålla tummarna för henne!

KRAM ALLIHOP och än en gång…tack för allt stöd och varm omtanke!september 2, 2009 – 9:08 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*