På väg att bli tre…

För ett par veckor sedan träffade jag det sötaste paret för att föreviga det skedet de just befann sig i! Anna & Jockes lilla familj ska nämligen utökas med en tredje liten person alldeles snart och de ville ha magen på bild som minne av denna underbara tid som gravid med första barnet! Anna är en sån där kvinna som haft en fantastisk graviditet hela tiden! Och det syntes på henne! Hela hon hade en lyster om sig! Och Jocke var så stolt och förälskad i den blivande mamman! Det var så underbart att se all denna kärlek mellan dem och den lilla som ska komma till världen!

Copyright Anneli Larsson www.alafoto.seCopyright Anneli Larsson www.alafoto.seCopyright Anneli Larsson www.alafoto.seCopyright Anneli Larsson www.alafoto.se

Varmt tack Anna & Jocke för att jag fick vara med och dela er stora kärlek denna dag! Jag önskar er all lycka inför det förestående som jag vet kommer bli ännu mera fantastiskt än det ni har nu! Glöm bara inte att vårda kärleken mellan er!

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Anna Evenius - Hej!
Vilka otroligt härliga bilder du har! Verkligen! Har tittat länge på dem. :-)

Mvh, Anna med den coola syrranseptember 3, 2009 – 6:48 f m

grapf - very beautiful and affectionate series! Lovely. :-)september 3, 2009 – 7:02 f m

Garderobsgrubbel&Byråbekymmer - gud vad duktig du är!september 3, 2009 – 10:17 f m

Sofia - Oj vilka underbara bilder, den svart/vita ansiktsbilden på paret är otrolig, ser nästan magisk ut!!! Trevlig blogg tittade runt och blev riktigt impad av hästbilderna! Det är så fina och tacksamma motiv, vackert tolkat!

/Sofiaseptember 3, 2009 – 4:37 e m

Zaeta - Sjukt fina bilder 😀
Du är verkligen duktig!september 4, 2009 – 8:37 f m

Elisabet - vackra bilder på ett vackert par tycker mamma / svärmor / farmor (snart)september 6, 2009 – 7:22 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*