Finaste

Detta är den finaste människan jag känner! Hennes leende sprider värme och glädje hos alla som känner henne! Jag har varit tillsammans med hennes gamla jobbarkompisar och de älskar henne… Alla jag träffar som har träffat min finaste brorsdotter säger samma sak….hon är en glädjespridare!!! Hon är fantastisk! Och hon är min finaste vän!!

Copyright Anneli Larsson www.alafoto.se

Tack Frida för att jag fick komma och vara med i din värld ett tag! Det var så roligt att få lära känna dina vänner och få vara del i något så roligt!

Du är så underbar och jag älskar dig så mycket! Finaste! :O))))

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Alicia - Sööt!september 19, 2009 – 7:53 f m

johanna - sjukt fint ljus du får i dina bilder! :)september 19, 2009 – 10:05 f m

jennifer borg - Söt bild !september 19, 2009 – 3:11 e m

Anneli - Tack Alicia och Jennifer!

Johanna: tack! Det gör mig glad att du tycker det! :O))

Kram alla tre! :O)) Era ord värmer!september 21, 2009 – 1:11 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*