Fina hästar

Igår stod hästfotografering på schemat och det var spännande! Här är en bild från den då vi försökte få hästen att posera! De var lite ointresserade och oförstående för att de skulle se pigga ut på bild så matte fick rejsa lite med dem i hagen! Det var en känsla när jag med kameran framför ansiktet försökte fånga vackra hästbilder när tre stora hästar kom i världens fart rakt emot mig!! Perspektivet genom kameran är ju inte riktigt som verkligheten så det kändes lite läskigt ibland! :O)) Men allt gick bra och det blev bra bilder med pigga söta fina hästar på bild och är det det man är ute efter så får man ta lite risker! ;O)))

Copyright Anneli Larsson www.alafoto.se

Tack för en fin stund i hagen allahopa! :O))

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

ELLEN AHL AXELSSON - sv: tackar ;D ;*.september 20, 2009 – 12:15 e m

Anneli - Varsågod Ellen Ahl Axelsson! :O)september 21, 2009 – 12:14 f m

Ariella - Hästar fotograferar jag ofta, med varierande resultat :)september 22, 2009 – 1:24 e m

Kajsa - Gud vad fint fotat! Du är grym på att fota!november 11, 2012 – 1:44 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*