En riktigt supporter! :O)))


Igår var jag i Vadstena och träffade modellen Madde. Vi skulle fotografera lite reklambilder och dessa är bland de första ut! Nu sitter jag och redigerar resten! Det ska bli klart i natt hade jag tänkt! :O))

Copyright Anneli Larsson www.alafoto.se

Madde är fantastiskt duktig modell och det var jättekul att samarbeta med henne! Hoppas få göra det flera gånger! :O))


7 svar till “En riktigt supporter! :O)))”

 1. fint! Men kan det vara så att du har redigerat liiite för hårt, inte meningen att vara kritisk.. men hon ser lite får hårt och fixad ut.. skulle du dra ner reglagen liite grann så skulle du ha toppen bilder.

  Det är lätt att bli lite blind när man suttit länge vid datorn. 😉

  Annars gillar jag dina bilder!

 2. ojj vad snabb du var ! 🙂 Tack för att du gav mig en så söt kommentar! Har precis kollat igenom resten av dina bilder och de är värkligen jätte fina, du har ett väldigt häftigt ljus i dem och de starka färgerna är klara utan att bli ”för mycket”.

  Go natt 🙂

 3. Det är ingen fara med kritiken…det kan jag ta! ;O)) Angående det där med att ta i så är det lite meningen här att de ska vara ganska hårda så med andra ord har jag lyckats bra! :O) Däremot var tveksam till en annan liten detalj men jag valde att inte ändra det så det får vara! Men jag leker mig fram…på så sätt lär man sig…och för varje gång jag göra något har jag lärt mig något nytt! Men du har rätt i att det är lätt att bli blind framför datorn…särskilt när man suttit och redigerat en längre stund! Det brukar märkas på att jag gör likadant och hoppar över saker och dagen efter får göra om! ;O)) Men jag lär mig säkert min gräns där också! ;O))
  Vad roligt att du gillar mina bilder…och att du gillar Lovas bilder! Det gör mig glad! Jag är också glad att du lämnar dina avtryck och åsikter här så jag får veta dem!
  Ha en fortsatt bra dag denna tisdag! KRAM!

 4. Hej! Tusen tack för ditt kommentera. Det gläjde mig verkligen. Måste säga att jag diggar dig för du tar så många bra och vacker bilder.
  Kram//Ulrica =D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *