Jag är nyfiken…

Jag har så många besökare och jag tycker det är så trevligt! :O) Nu är jag lite nyfiken på vem ni är och vad som drar er till denna blogg? Jag är också nyfiken på vad ni vill se i denna blogg? Vad gillar ni mest av det jag gör: porträtt? makro? landskap? katter?  Är det något ni vill se mera av? Eller kanske helt saknar??

Copyright Anneli Larsson www.alafoto.se

Sedan vet jag att jag har fått frågor av er och jag försöker svara så gott det går här i bloggen men ibland halkar jag efter..såsom jag gjort nu…förlåt för det! :O(
Så om det är något ni  undrar över, vill veta eller tänker på får ni gärna skriva det i detta inlägg så ska jag svara ordentligt på det!! Ni får fråga allt….även ifall ni kanske inte får svar på allt! ;O) Och samtidigt ska jag försöka leta upp de vanligaste frågorna och svara på! Men kom gärna med det ni undrar över!

Det vore såå gulligt om ni ville göra mig denna tjänst så jag vet hur jag ska göra denna blogg bättre…eller om den är bra som den är! :O))

Kram och VARMT TACK till alla söta besökare!!

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

THERÉSE - jag gillar dina bilder ^^oktober 3, 2009 – 9:31 e m

Jennifer Nilsson - Studerande fotograf - Vilken grymt fin bild!! :)oktober 3, 2009 – 9:47 e m

hea - Men åhh.. älskar ALLT du gör! Bilderna, färgerna, fotograferingen, efterarbetet,, du vet :) Du har en blogg i exakt min smak, mest bilder! För mycke text å jag orkar inte läsa. Och du gör det så bra min vän, det blir så fint. Din kreativitet är variation, du kan allt! Du har en gåva, va rädd om den :)
//kram heaoktober 3, 2009 – 10:43 e m

Niklas C - Snygg bild och härlig blogg =) Det är första gången jag är inne…

Vill du ha chansen att bli veckans blogg hos mig? Kolla här i så fall:

http://thelifeofniklasc.blogspot.com/2009/10/vill-du-bli-veckans-blogg.htmloktober 4, 2009 – 1:00 f m

joacim - Hej. Jag söker inspiration och e ibland intresserad av hur bilderna e tagna. Såsom med vilken utrustning och bildinställningar…

Det får mig att komma vidare.
Dina bilder skänker inspiration och jag kan testa ta bilder ur vinklar jag aldrig annars tänkt.

Ser nästan alla bilder du publicerar men skriver alldeles för sällan…

Har inga bildfavoriter mer än de där riktigt bra *hehe* och de finns ju en del av här…

Keep it up.oktober 4, 2009 – 8:25 f m

Michelle - Riktigt fin bild! Gillar färgerna och den rosa klicken i mitten 😀 Gillar bloggen som den är, jag har ju precis funnit den :)oktober 4, 2009 – 10:25 f m

Karolina - Karolina här, hittade hit för några veckor sedan o har följt dig sen dess. Gillar dina bilder. Tycker att du har en bra blandning som ger inspiration!oktober 4, 2009 – 11:07 f m

Marlene - Jag själv är väldig intresserad av foton och mycket mycket impad av alla dina bilder de är såå vackra och rofulla bilder! Jiesses!! Gillar alla dina bilder!oktober 4, 2009 – 12:48 e m

JENNY HSU ♥ - ÅÅÅÅÅÅH, Tack tack tack så jätte jätte mycket! Betyder mycket att man får höra sånt av någon som själv tar helt sjuuka bilder.. Jag blir helt mållös många gånger när jag droppar förbi här och ser dina bilder, du är såååå himla duktig!! :) Det var du som hade fotograferat runt Götakanal nån gång va? jag älskade dom bilderna.

Haha, du är nog den första jag ”mött” som säger att sommaren är väldigt lång..! Jag tycker att sommaren är alldeles för kort. Det är en liten varm period om man jämför med resten av året som är ganska kallt och ruskigt. En längre sommar hade jag inte tackat nej till ^____^oktober 4, 2009 – 4:13 e m

vexy - Jag spanar in din blogg för att dina bilder är otroligt vackra och att du ger mig inspiration. Vidare kan jag tycka att det vore nice om du delade med dig av fotografering- & redigeringstips.oktober 4, 2009 – 6:40 e m

Irrhönan - Apropå dagens tema i Fototriss så måste jag säga att du är en inspirationskälla! Vackra bilder, speciellt tycker jag om dina landskap och djur. Men överhuvudtaget hur du ”ser” med kameran.oktober 4, 2009 – 7:38 e m

Hobbyfotograf Erica Pettersson - Jag heter Erica, är 25år och bor i Piteå, och jag besöker din blogg för att jag älskar dina foton! Det är alltid så roligt att komma hit, eftersom varenda bild är helt underbar! Så jag tycker bloggen är perfekt som den är 😀oktober 4, 2009 – 11:06 e m

elena cn - Hej där!
Elena 45 år från stockholmstrakten…jag tittar in här allt som oftast för du har så underbara foton. Jag gillar att fotografera och du inspirerar mig. Du ska fortsätt att blanda makro, djur och natur, människor…ja, fortsätt bara med det du gör:)oktober 4, 2009 – 11:55 e m

Eva-Lena - Eftersom jag är sjukt intresserad av allt som har med foto att göra, så är ju din blogg given! Här njuter jag av dina underbara bilder, samtidigt som jag pausar i vardagen. Keep up the good work!
/E-Loktober 5, 2009 – 11:03 f m

Kattis - Katter, djur, makro och naturbilder är mina favoriter tror jag! :)oktober 5, 2009 – 2:03 e m

johanna N - Tittar in här nästan varje dag.
du är så himla duktig!
snart ses vi ju!
kramoktober 5, 2009 – 4:19 e m

Laila - Jag tycker mycket om fot
Jag tycker mycket om katter
Jag tycker mycket om natur
Jag tycker om dina bilder ♥

Det är jag, Laila, som gör det. Jag finns i Södertälje med sambo och son som också tycker om foto och natur.
Sonen och jag sitter ofta och tittar på dina bilder.oktober 6, 2009 – 8:01 e m

Rebecca - Jag är Rebecca, 27år, mamma, fru och bloggare.
Hittade hit för inte alls längesedan genom Fototriss och fastnade direkt för dina bilder. De är levande, inderbara och färgerna helt perfekta. Jag får inspiration när jag kommer hit till dig!oktober 6, 2009 – 8:44 e m

Jörgen Håkansson - Kommer inte ihåg hur jag hittade hit, men jag återkommer ju hela tiden :)
Gillar dina macrofoton mest, eller ditt sätt att se helt enkelt.oktober 7, 2009 – 7:00 e m

veronica-ifokus - Hello, igen. Älskar dina bilder så naturligtvis är jag in här och njuter av dem. Gillar även hur du redigerar dem och ska jag vara lite ärlig så är jag lite avis, vill också kunna =)oktober 11, 2009 – 7:23 e m

Artlover - Ja, helt klart är du duktig. Jag gillar dina bilder skarpt. Helt klart blir man inspirerad att se på dina bilder. Jobbar du som fotograf? Det ser så ut av kvaliteten av att döma.december 4, 2009 – 5:58 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*