Inspiration och glädje tryter!


Jag har varit extremt dåligt på att uppdatera bloggen den senaste veckan och jag ber om ursäkt för det.
Den sista tiden som känns som en evighet men bara varat från i onsdags (knappt en vecka) har jag inte ens startat datorn och än mindre öppnat ett bildredigeringsprogram. Jag har inte heller tagit i min kamera. Detta beror på att jag är inne i en liten svacka där glädje för fotografi och bilder inte funnits så jag har tillåtit mig själv att bara softa och titta på tv.

Igår gjorde jag ett försök att ta med kameran ut och skaffa mig lite inspiration men detta var allt som kom ur kameran så kanske är den inte tillbaka än! ;O)
Men å andra sidan speglar bilden väldigt väl min själ nu så det kanske var en mening med den fototuren i alla fall!

Jag vill tacka alla som besökt min blogg den sista veckan…trots inga uppdateringar har ni ändå kommit hit och det gör mig alldeles varm!
Jag är också oerhört glad för alla kommentarer jag fått på mina bilder…särskilt de tre senaste inläggen!

VARMT TACK!!!

,

12 svar till “Inspiration och glädje tryter!”

 1. Inspirationen går i vågor för oss flesta, ibland är allt nattsvart och det är svårt att skapa något och då är det inte fel att lägga undan kameran ett par dagar och bara slappa. Själv finner jag ofta inspiration genom att titta på andras bilder och bloggar eller genom att gå ut i naturen och bara vara.
  Ha det bra
  Camilla

 2. Jadu… same shit at my place! typ…
  Men förr eller senare vänder det och då du, kommer vi att skapa storverk med våra älsklingar;)
  Inga fototurer är utan mening! Även om man inte riktigt ser den just då… Vacker bild, den hade lika gärna kunnat vara min själ…
  KRAM!

 3. Tråkigt att du inte mår bra just nu men du kommer tillbaks. Man kan inte vara lika kreativ hela tiden.
  Dina bilder är helt underbara.
  Kram Hedvig

 4. Ups and downs är det i mitt liv också, mest hela tiden.
  Ibland kräver livet att man ska vila och lägga ifrån sig kameran, det gör jag med ibland.
  Sköt om dig och tack för en fin blogg

  /Malin

 5. Camilla: Ja visst är det så att inspirationen går i vågor och jag får den säkert tillbaka…Andra kan verkligen inspirera och det är ett bra sätt att få i gång sin egen inspiration!

  Jessan: Självklart kommer vi skapa storverk igen…om inte annat kan vi ju peppa varann så det kommer! :O) Och visst är det så att ingen fototur är meningslös..det är bara svårt att se det ibland…meningen alltså! Men du…du ska inte vara sorgsen…men vi får stötta varann även i det! :O)

  Hedvig: nä, ibland måste man vara uttråkad och känna olust för att få till riktig lust! Jag är glad att du tycker mina bilder är underbara. Det gör mig så glad!

  Fredrik: DÅ är ju bilden perfekt för en bild som får igång andra människors känslor är en framgång och lycka! Jag blir otroligt glad av dina ord!

  Malin: Jo, man får nog stå ut med ups and downs för det tillhör livet! Glad blir jag när du tycker om min blogg. Sköt om dig själv också!

  Tack alla för era kommentarer!

  Ha en riktigt fin onsdag!

  KRAM!!

 6. Inspirationssvackor har vi alla någon gång och jag tycker även min har varit lite för lång nu :(. Jag som älskar att fota blommor och landskap får ingen kick alls längre av att ge mig ut i skogen, och det gör mig väldigt sorgsen!

  Men du.. titta lite på det jag mejlade, du ska få en länk av mig på mejlen senare 🙂

  Sen får vi väl peppa varandra att utföra lite fotoutmaningar här och där!!

  Här får du en av mig på direkten.. du ska fota VÄRME men INTE sol.

  Jag lovar att göra utmaningen själv också. Senast söndag morgon ska bilden publiceras i bloggen.

  KRAM

 7. Din bild är fantastiskt fin. Även om den är lite sorgsen i de grå/svarta tonerna så finns där också ett lugn och en harmoni. Man behöver absolut inte vara kreativ hela tiden. Så är det nog för oss alla kreativa människor, det går upp och ner 🙂 Ur svackan kommer sedan lusten tillbaka med förnyad kraft.
  Ha det så gott!
  Kram Ulla

 8. Hej Anneli!
  Så synd att du mår dåligt just nu, kraften kommer nog snart tillbaka till dig, hoppas jag, för jag saknar dina vackra bilder….
  Eftersom jag också mår dåligt just nu, förstår jag dig fullt ut.
  Kram på dig! Mona K

 9. Ulrica: Jag har kollat ditt mejl och fixat det! Och utmaningen ska jag verkligen fixa till också även ifall tiden nästan gått ifrån mig. Men det kommer. Har inte sett ditt heller så vi får väl se varandras i morgon! :O)

  Ulla: Vad roligt att du tycker om min bild och ser så mycket i den! Glad blir jag! Och visst är det så för alla kreativa människor men det är ändå tråkigt! Men precis som du skriver så kommer den tillbaka och då är det bara att tacka och ta emot!

  Mona K: Vad glad jag blir när du skriver att du saknar mina bilder! Tråkigt att du också mår dåligt! Men det går förhoppningsvis över för oss båda snart!!

  Ta hand om er alla tre och tack för era snälla kommentarer!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *